Meniu
Your Cart

Despre noi

SC DELOR FASHION S.R.L. reprezentata de www.delor.ro se orientează pe comercializarea produselor calitative.

Clienții noștri beneficiază de o gamă largă şi diversificată de încălțăminte, precum cizme, ghete, adidași sport, pantofi și multe altele.

Consultanță și soluții în privința mărimii, prețurilor, dar și a materialelor din care este confecționată încălțămintea.

SUPORT TEHNIC

Misiunea firmei este să ofere încălțămintea potrivită și accesibilă dvs., împreună cu servicii de înaltă calitate care să satisfacă cele mai exigente cerințe ale dvs., cu ajutorul unui personal puternic orientat către client, prompt și eficient.

Delor.ro este un partener de termen lung pentru toți clienții săi, oferind o gamă completă de produse, la standarde ridicate și care garantează calitate clienților.


VALORILE NOASTRE

Profesionalismul, corectitudinea și sinceritatea fata de clienți sunt caracteristici esențiale ale abordării noastre față de dvs. în ideea de a vă oferi cele mai calitative produse.

Aprecierea noastră și a clienților noștri este ca nu facem rabat la calitatea produselor oferite.
Suntem conștienți de responsabilitățile ce ne revin in calitate de furnizor de produse, știm exact ceea ce trebuie sa facem pentru a asigura calitatea produselor si comunicam tot timpul cu clienții într-un mod respectuos.

Acest lucru este dovedit in parte si de lista clienților care au încredere in noi.
In acest domeniu, produsele de calitate nu pot fi oferite la preturi derizorii. Suntem de părere ca cei care afirma ca oferă produse Premium la prețuri foarte mici nu spun în totalitate adevărul. Înseamnă că undeva își reduc cheltuielile, conducând iremediabil la diminuarea calității.


CALITATEA

Acoperim nevoile clienților noștri cu profesionalism și, prin urmare, le oferim produse de cea bună calitate. Satisfacția internă a clientului este la fel de importantă ca și cea externă, deoarece clientul va beneficia de cooperarea noastră.


ORIENTAREA SPRE CLIENT
Verificăm în mod periodic care sunt așteptările și nevoile clienților noștri pentru a optimiza gama de produse oferite de către personalul nostru.


RESPONSABILITATE
Dorim să atingem standarde înalte de performanță și responsabilitate în activitatea noastră, iar principiile şi valorile sunt aplicate atât în relația cu clienții, cât și în cea cu partenerii noștri de afaceri.


PARTENERIAT
Pentru noi dvs. nu sunteți doar simpli clienți, sunteți partenerii noștri.